Franchise rådgivning

Franchising er verdens mest effektive vækstmotor, men det forudsætter, at alle elementer i god franchising er tilstede. Udvikling og løbende optimering af et franchisekoncept indeholder mange elementer, og Franchise Danmark kan klart anbefale at søge hjælp via de rådgivningsvirksomheder, der har erfaring med franchising.

Nedenfor finder du link og en kort beskrivelse af de rådgivningsmuligheder som foreningen kender til og vil akkreditere.

Har du spørgsmål vedrørende de forskellige rådgivningsvirksomheder, bedes du benytte de links, du ser under hver enkel virksomhedsbeskrivelse. Såfremt du ønsker at høre mere om franchising, eller har du spørgsmål til emnet generelt, er du mere end velkommen til at tage fat i os på [email protected].

Ønsker du at holdes opdateret på, hvad der sker med franchising i Danmark, anbefaler vi, at du tilmelder dig en af vores nyhedsgrupper på LinkedIn, FranchiseDenmark.

Akkrediteret franchise rådgivning i Danmark:

PS4 FranchisePartner

Områder: Udvikling, optimering, rekruttering, finansiering, etablering, masterfranchise

PS4 FranchisePartner har beskæftiget sig med franchising siden 90’erne og tilbyder en komplet vifte af ydelser, herunder udvikling og optimering af koncepter, franchiserekruttering, finansiering, udvikling af franchisemanual og supportprogram samt internationalisering  via master franchise.

Aumento Advokatfirma, Paul Neale

Områder: Kontrakt, juridisk hjælp og etablering

Siden 1982 har Paul Neale specialiseret sig i alle retsforhold vedrørende franchising. Som mangeårig rådgiver om franchising holder Paul Neale foredrag om alle juridiske aspekter af franchising og medvirker til etablering af franchisekæder, konvertering af frivillige kæder og kapitalkæder til franchisekæder.

Beierholm, Anders Arentoft

Områder: Revision, bogføring og rådgivning

Beierholm har igennem mange år hjulpet mindre og mellemstore virksomheder gennem opstart, udvikling og vækst. Fokus er på, at det solide fundament og en dyb indsigt i den enkelte virksomheds udfordringer og muligheder skaber den bedste balance.

Gorrissen Federspiel, Lasse Søndergaard Christensen

Områder: Kontrakt og juridisk hjælp

Gorrissen Federspiel er et fuldt integreret advokatpartnerselskab, hvor alle partnere deltager på lige fod i firmaet. Dette garanterer klienten den optimale løsning af alle juridiske problemer, fordi enhver sag bliver behandlet af den eller de jurister, der er bedst kvalificeret inden for det relevante retsområde.

PwC, Allan Kamp Jensen

Områder: Revision, bogføring og rådgivning

PwC er et af verdens største revisions-, skatte- og rådgivningshuse. I Danmark samarbejder ca. 1.919 PwC’ere fra 15 kontorer hver dag om at hjælpe deres kunder med deres succes, og de trækker på et netværk med mere end 223.468 kolleger fra hele verden.

ChainIntra

Områder: Intern kommunikation

Chainintra er et socialt intranet til kæder med fokus på konceptstyring, informationsdeling og engagement. De er et team af specialister med en baggrund i franchise, kædedrift og den digitale verden, dedikerede til at udvikle fremtidens intranet for kæder.

FranchiseHub

Områder: Rekruttering, internationalisering og udvikling af franchise

Mødestedet for franchise/rekruttering i Danmark med 30.000 besøgende pr. mn. Vi tilbyder spændende koncepter fra ind-/udland og finder det rigtige match, uanset om det er master-, multi- eller single franchisetager. For internationalisering læs mere på franchisehub.dk/international

Bech-Bruun, Dan B. Geary

Områder: Kontrakt og juridisk hjælp

Bech-Bruun er et af landets førende advokatfirmaer til erhvervslivet og udmærker sig ved at give kommerciel brugbar rådgivning. Bech-Brun har et team af specialister til alle relevante forhold i en franchisekæde, samt et stærkt internationalt netværk.

Topdanmark, Andreas Thorsson

Områder: Rådgiver inden for forsikring