Bliv medlem

Som medlem af Franchise Danmark får du adgang til en række fordele:

✔ Deltagelse i diverse franchisenetværksmøder, seminarer, workshops etc.

✔  Medlemskab af Danmarks officielle franchisenetværk

✔  Løbende opdatering af nyheder indenfor franchiseverdenen

✔  Mulighed for sparring og generel rådgivning

✔  Aktiv deltagelse i udvikling og udbredelse af god franchising  i Danmark

Franchisegivere kan via Franchise Danmarks godkendelsesprocedure desuden benytte  Franchise Danmarks kvalitetsstempel, der kun gives til franchisevirksomheder, som opfylder de franchiseetiske krav og er verificeret som franchisevirksomhed af Franchise Danmark.

Medlemskab kan søges af såvel franchisegivere som franchisetagere, rådgivende virksomheder med speciale indenfor franchising samt interessenter for franchising.

Medlemskab af Franchise Danmark forudsætter, at franchisegiver står inde for, at systemet er lovligt og overholder etiske regler – både nu og senere. Franchisegiver forpligter sig til på forlangende fra foreningen at dokumentere, at disse krav overholdes.

Medlemmerne er organiseret i nedennævnte kategorier:

Franchisegiver-medlemmer repræsenterer nogle af landets ypperste franchisevirksomheder. Virksomheder, der er i færd med at udvikle franchising, kan også blive medlemmer her.

Franchisetager er et ny interesseforum for eksisterende og potentielle franchisetagere, hvor de kan hente inspiration og få ny viden samt en tilknytning til en interessegruppe, så det bliver overskueligt at vælge en ny samarbejdspartner, når en samarbejdsaftale udløber.

Rådgiver består af virksomheder, der med dokumenteret erfaring i franchising er akkrediteret foreningen, og som ønsker at bistå med udviklingen af etisk franchising.

Interesseret giver plads til enhver, som interesserer sig for franchising, og som ikke er aktiv udøver.

Bliv medlem

Klik her og modtag indmeldelsesblanket.

Klik her