Bestyrelse

Franchise Danmark er en forening med fokus på udbredelse af god franchising i Danmark. Derfor er vores bestyrelse udelukkende sammensat af personer med indgående kendskab til franchising, som er valgt blandt foreningens medlemmer. Nedenfor kan du læse lidt mere om bestyrelsesmedlemmernes baggrund og deres virke i Franchise Danmark.
Sarah Crone

Sarah Crone

Formand for bestyrelsen

Sarah er medindehaver af Cosmo Laser Aps  samt Cosmo Franchise, som er franchisegiver for en række af laser- og injektionsklinikker.
Sarah har i de sidste tyve år bevæget sig indenfor Ledelse og salg i en række både større og mellemstore virksomheder i ind- og udland. Her iblandt 3 mobil, DSB og Kilroy.

Drivkraften for at være formand i Franchise Danmark er forretnings- og konceptudvikling på tværs af brancher, og at hjælpe med at fremme god franchising i Danmark. Udover denne bestyrelse er Sarah også initiativtager og drivkraften bag brancheforeningen for kosmetiske klinikker i Danmark.

E-mail: [email protected]
Tlf: (+45) 29 60 21 60

Thomas Hanke

Thomas Hanke

Bestyrelsesmedlem

Thomas Hanke driver den danske afdeling af franchisekonceptet for Straetus Inkasso. Thomas er desuden advokatfuldmægtig hos North Advokater med speciale i franchiseret. Gennem de seneste 12 år har Thomas udviklet franchisekoncepter i Danmark og bl.a. været indehaver af den nordiske masterfranchise for Chem-Dry®, som er verdens førende virksomhed inden for rens og behandling af tæpper, møbler, klinker og fliser. Thomas er cand. jur. fra Københavns Universitet, og han har arbejdet som leder og developer inden for hotelbranchen i Danmark og USA i mere end 30 år.

E-mail: [email protected]
Tlf.: (+45) 24 69 65 89

Bo Forsberg

Bo Forsberg

Bestyrelsesmedlem

Partner i PS4 FranchisePartner. Bo Forsberg har mere end 20 års erfaring med franchising. Herunder alle jobfunktioner af Franchise Operations, bl.a. som konsulent, markedschef og driftsdirektør/Head of Operations med ansvar for kædedrift og konsultation af franchisetagere. Derudover har Bo selv været franchisetager gennem flere år og Advisory board medlem som dansk repræsentant for McDonald’s franchisetagere i Europa. Bo har de seneste år haft sit primære virke som franchise- og managementkonsulent.

E-mail: [email protected]
Tlf.: (+45) 20 40 81 88

Dan B. Geary

Dan B. Geary

Bestyrelsesmedlem

Advokat (H), LL.M., partner i Bech-Bruun. Dan Geary er en af landets førende franchiseadvokater. Han har i en årrække repræsenteret en række af landets kendte franchisekæder. Dan Geary har stor erfaring med udarbejdelse og revision af franchiseaftaler, tilpasning af udenlandske franchisekoncepter til dansk ret, etablering af masterfranchise, ligesom han har bistået danske klienter med udrulning af franchisekoncepter til udlandet. Herudover har han været involveret i en række retssager inden for franchising.

E-mail: [email protected]
Tlf.: (+45) 25 26 36 40

Paul Neale

Paul Neale

Bestyrelsesmedlem

Advokat og partner i Aumento. Siden 1982 har Paul Neale specialiseret sig i alle retsforhold vedrørende franchising. Med sin mangeårig erfaring som franchiserådgiver holder Paul Neale foredrag om alle juridiske aspekter af franchising. Han medvirker desuden til etablering af franchisekæder, herunder konvertering af frivillige kæder og kapitalkæder til franchisekæder.

E-mail: [email protected]
Tlf.: (+45) 40 93 33 30

Jesper Hansen

Jesper Hansen

Bestyrelsesmedlem

Direktør og franchisegiver. Jesper Hansen startede BoFinans for 10 år siden med det mål at gøre noget for andre ud fra devisen ”du kan tjene penge ved at spare penge”. Fokus for www.Bofinans.dk har gennem de seneste par år været vækst igennem franchising. Det gør i dag, at BoFinans er godt på vej til at være landsdækkende med et stærk netværk af uvildige finansielle rådgivere, der hjælper blandt andet kommuner og deres borgere, andelsboligforeninger, virksomheder (store som små) samt private med uafhængig finansiel rådgivning.

E-mail: [email protected]
Tlf.: (+45) 20 10 81 09

Flemming Christophersen

Flemming Christophersen

Bestyrelsesmedlem

Partner og adm. Dir. i Pincho Nation Danmark. Pincho Nation Danmark driver egne restauranter og bruger franchising som en naturlig del i ekspansionen af brandet.

Med mere end 25 års salg- og marketingerfaring, og som specialist inden for Food & Beverage, Travel/Retail og FMCG, har Flemming arbejdet med at styrke og udvikle brands og udviklet både koncepter og produkter.

Flemming sidder i bestyrelsen for Horesta Region Hovedstaden.

E-mail: [email protected]
Tlf.: (+45) 27 62 22 17

Kontakt Franchise Danmark

4 + 3 =