Bestyrelse

Franchise Danmark er en forening med fokus på udbredelse af god franchising i Danmark. Derfor er vores bestyrelse udelukkende sammensat af personer med indgående kendskab til franchising, som er valgt blandt foreningens medlemmer. Nedenfor kan du læse lidt mere om bestyrelsesmedlemmernes baggrund og deres virke i Franchise Danmark.
Thomas Hanke

Thomas Hanke

Formand

Thomas Hanke er, udover at være Formand for Franchise Danmark, indehaver af den Nordiske Masterfranchise for Chem-Dry®, som er verdens førende virksomhed inden for rens og behandling af tæpper, møbler, klinker og fliser. Thomas har en juridisk uddannelse fra Københavns Universitet, og han har tidligere arbejdet som leder og developer inden for hotelbranchen i mere end 30 år.

E-mail: [email protected]
Tlf.: (+45) 24 69 65 89

Paul Neale

Paul Neale

Bestyrelsesmedlem

Advokat og partner i Aumento. Siden 1982 har Paul Neale specialiseret sig i alle retsforhold vedrørende franchising. Med sin mangeårig erfaring som franchiserådgiver holder Paul Neale foredrag om alle juridiske aspekter af franchising. Han medvirker desuden til etablering af franchisekæder, herunder konvertering af frivillige kæder og kapitalkæder til franchisekæder.

E-mail: [email protected]
Tlf.: (+45) 40 93 33 30

Bo Forsberg

Bo Forsberg

Bestyrelsesmedlem

Partner i PS4 FranchisePartner. Bo Forsberg har mere end 20 års erfaring med franchising. Herunder alle jobfunktioner af Franchise Operations, bl.a. som konsulent, markedschef og driftsdirektør/Head of Operations med ansvar for kædedrift og konsultation af franchisetagere. Derudover har Bo selv været franchisetager gennem flere år og Advisory board medlem som dansk repræsentant for McDonald’s franchisetagere i Europa. Bo har de seneste år haft sit primære virke som franchise- og managementkonsulent.

E-mail: [email protected]
Tlf.: (+45) 20 40 81 88

Dan B. Geary

Dan B. Geary

Bestyrelsesmedlem

Advokat (H), LL.M., partner i Bech-Bruun. Dan Geary er en af landets førende franchiseadvokater. Han har i en årrække repræsenteret en række af landets kendte franchisekæder. Dan Geary har stor erfaring med udarbejdelse og revision af franchiseaftaler, tilpasning af udenlandske franchisekoncepter til dansk ret, etablering af masterfranchise, ligesom han har bistået danske klienter med udrulning af franchisekoncepter til udlandet. Herudover har han været involveret i en række retssager inden for franchising.

E-mail: [email protected]
Tlf.: (+45) 25 26 36 40

Toke Allen toft

Toke Allen toft

Bestyrelsesmedlem

Stifter af Franchiseportalen ChainIndex samt partner og dansk medlem af Franchise Pool International. Har arbejdet som franchisekonsulent igennem en længere årrække med speciale i koncept udvikling af kædedrift. ChainIndex er den danske marketing portal for kæder, franchise, masterfranchise samt koncepter til salg samt rekrutteringsservice indenfor franchising.

E-mail: [email protected]
Tlf.: (+45) 20 28 20 12

Hans-Henrik Skonning Hansen

Hans-Henrik Skonning Hansen

Bestyrelsesmedlem

Arbejder i dag som Country Manager for franchisekonceptet Expense Reduction Analyst i Danmark, hvor han er ansvarlig for udvikling af organisation og forretning. Expense Reduction Analyst er en global, markedsledende rådgivningsvirksomhed indenfor omkostningsoptimering.

E-mail: [email protected]
Tlf.: (+45) 24 98 11 73

Jesper Hansen

Jesper Hansen

Bestyrelsesmedlem

Direktør og franchisegiver. Jesper Hansen startede BoFinans for 10 år siden med det mål at gøre noget for andre ud fra devisen ”du kan tjene penge ved at spare penge”. Fokus for www.Bofinans.dk har gennem de seneste par år været vækst igennem franchising. Det gør i dag, at BoFinans er godt på vej til at være landsdækkende med et stærk netværk af uvildige finansielle rådgivere, der hjælper blandt andet kommuner og deres borgere, andelsboligforeninger, virksomheder (store som små) samt private med uafhængig finansiel rådgivning.

E-mail: [email protected]
Tlf.: (+45) 20 10 81 09

Flemming Christophersen

Flemming Christophersen

Bestyrelsesmedlem

Stifter af Christophersen Consulting
Med mere en 25 års salg- og marketingerfaring, og specialist indenfor Food & Beverage, Travel/Retail og FMCG, rådgiver Flemming virksomheder for at sikre dem en sund forretning med forbrugerne i centrum. Flemming har mange års erfaring med bl.a. at introducere internationale restaurantionskæder/brands på det danske marked. Derudover er Flemming selv partner i en international franchisekæde.

E-mail: [email protected]
Tlf.: (+45) 27 62 22 17

Anders Arentoft

Anders Arentoft

Bestyrelsesmedlem

Statsautoriseret revisor og partner i Beierholm Statsautoriseret Revisionspartnerselskab. Ved at du vælger revisor Anders Arentoft med speciale i franchise, har du en kompetent franchiserevisor, som allerede kender fordele og muligheder ved franchisekoncepter. Min mange årige erfaring fra bl.a. flere store franchisekæder (danske og udenlandske) gør, at du trygt kan lægge regnskaber, erhvervsservice, ad hoc opgaver, m.m. i mine hænder. Derudover foretager jeg skatte- og afgiftsoptimering, så du får mest muligt ud af dine penge uanset om du er franchisegiver eller franchisetager. Jeg har stor ekspertise i alle franchiselivets faser igennem etablering, vækst, konsolidering og afvikling af franchisekoncepter. Det handler om, at du får den bedste sparringspartner i alle franchisefaserne.

E-mail: [email protected]
Tlf.: (+45) 39 16 63 56

Kontakt Franchise Danmark

15 + 12 =