Franchise muligheder

Er du på udkig efter nye forretningsmuligheder igennem Master Franchise, Developmental Franchise, Multistore Franchise eller almindelig Franchise? Nedenfor finder du link og en kort beskrivelse af de portaler, der samler dine muligheder i Danmark og i Norden lige nu.  Har du spørgsmål vedrørende de forskellige koncepter, bedes du benytte de link, du ser angivet på portalen.

Såfremt du ønsker at høre noget generelt om franchising, eller har du spørgsmål til emnet generelt, er du mere end velkommen til at tage fat i os på [email protected].

Ønsker du at holdes opdateret på, hvad der sker med franchising i Danmark, anbefaler vi, at du tilmelder dig en af vores nyhedsgrupper på LinkedIn, FranchiseDenmark.

Du kan også downloade bogen ”Sådan bliver du franchisetager” helt gratis ved at trykke på linket.

Akkrediteret franchiseportaler i Danmark:

Download ”Sådan bliver du franchisetager”

Klik her

FranchiseHub

Mødestedet for franchise/rekruttering i Danmark med 30.000 besøgende pr. mn. Vi tilbyder spændende koncepter fra ind-/udland og finder det rigtige match, uanset om det er master-, multi- eller single franchisetager.

PS4 FranchisePartner

PS4 FranchisePartner har beskæftiget sig med franchising siden 90’erne og tilbyder en komplet vifte af ydelser, herunder udvikling og optimering af koncepter, franchiserekruttering, finansiering, udvikling af franchisemanual og supportprogram samt internationalisering  via master franchise.